Bliv medlemsfamilie

Som en medlemsfamilie, støtter i ikke blot vores arbejde, men medskabere af en meningsfuld forandring. Jeres engagement gør det muligt at give et barn et helt års adgang til sund skolemad, hvilket ikke blot næres i fysisk forstand, men også danner grundlag for en stærkere uddannelse og dermed skaber bedre muligheder for en tryg og lys fremtid. Men jeres støtte stopper ikke her – den strækker sig også ud over tallerkenen og favner vigtige områder som ernæring og børns rettigheder samt støtte til kreative projekter, leg og læring.

Du bliver medlemsfamilie ved at indbetale 200 kr på 5329 – 0245436 (Arbejdernes landsbank)
eller via MobilePay: 24385 

NB! Send gerne en mail til skolemadnepal@gmail.com med oplysninger om adresse, så vi kan registrere dit medlemskab.

Den læringsrejse, I bidrager til, går ud over geografiske grænser og skaber et globalt fællesskab, hvor børn i Nepal får adgang til nødvendig viden og muligheder. Sammen bygger vi bro mellem verdener, og jeres bidrag er nøglen til denne forbindelse. Vi ønsker at involvere jer aktivt i denne rejse og give jer mere end blot en støttefunktion.

Vi ønsker at dele konkret viden i børnehøjde om livet i Nepal med jer og jeres børn, så I kan opleve den direkte indvirkning af jeres kærlige støtte. Ved at blive medlemmer bliver I en del af vores inspirerende fællesskab, hvor hver enkelt families bidrag er en uundværlig brik i opbygningen af en bedre fremtid.

Som medlemsfamilie får I:

  • Små videohistorier om et barn, som får skolemad.
  • Konkret viden i børnehøjde om livet i Nepal.
  • Mulighed for en ‘penneven’ fra en madskole i Nepal.