Venskabselevråd i Danmark og Nepal

Vil du være med til at skabe venskabselevråd mellem Danmark og Nepal og på den måde hjælpe med at gøre grundskolen bedre i begge lande?

Skoleliv i Nepal hjælper elevråd i Nepal med at gøre deres skole bedre, så alle børn kan få gode muligheder for fremtiden, også selv om de er fattige. For at kunne gøre det endnu bedre, vil vi gerne oprette venskabselevråd og derfor har vi brug for hjælp fra jer, som har elevrådserfaring. Derfor søger vi unge til en fokusgruppe, som kan være med til at koordinere og styre projektet.

Sådan fungerer det:

Som medlem af vores fokusgruppe skal man have elevrådserfaring, være initiativrig og god til at engagere andre. Vi har ikke en decideret aldersgrænse, men vi forestiller os, at du er mellem 18 og 25 år. Det er også en fordel, at man bor i København og omegn.

Som medlem af fokusgruppen får man til opgave at engagere et elevråd og hjælpe dem med at planlægge og udføre aktiviteter på deres skole og med at kommunikere med et elevråd i Nepal. Vi håber også, at I har lyst til at hjælpe elevrådene i Danmark med at planlægge et arrangement, hvor de deler deres erfaringer.

Fokusgruppen får sammen med deres elevråd ansvar for den del af projektets budget, som har med elevrådene i Danmark at gøre.

Vi sammensætter en gruppe på seks unge i Danmark og seks unge i Nepal, som sammen skal løse opgaven. Skoleliv i Nepal og vores lokale samarbejdspartner sørger for rammerne og hjælper med råd og dåd, men vi ser jer som ligeværdige medejere af projektet!

Man skal kunne mødes med sin elevrådsgruppe og de andre i fokusgruppen mindst en gang om måneden og kunne sætte tid af i hverdagen til at kommunikere online med de unge i Nepal og med de andre i fokusgruppen. Man skal som minimum have lyst til at være en del af projektet fra august 2023 til april 2024.

Hvis du er nysgerrig og vil høre mere, så skriv til skolemadnepal@gmail.com eller send en sms/ring til leder Anne Mette Nordfalk på 31450228.

Kan du allerede nu se, at det er lige noget for dig, så send en kort ansøgning til os på samme emailadresse. Skriv gerne lidt om  dig selv, din elevrådserfaring, hvilke andre unge-aktiviteter du er med i, og hvad du laver i din hverdag.

Ansøgningsfrist: 01.06.23

Advertisement
%d bloggers like this: