Støt foreningens arbejde

Kernen i vores arbejde for fattige mennesker er medlemskaber og donationer. Det er jeres støtte, som sikrer stabilitet i arbejdet med skolemad og lektiehjælp, og det er også den, som sætter os i stand til at søge midler fra fonde og offentlige puljer til afgrænsede projekter som kvinder og økologisk jordbrug og Skolehaven som læringsrum.

NB! Vi bruger IKKE donationer fra private eller kontingent til lønninger, flybilletter eller andre administrationsudgifter i Danmark. Dine penge går direkte til arbejdet i Nepal, medmindre andet er aftalt.

Vil du støtte foreningen, kan du indsætte et beløb på foreningens konto:

Reg. 8401 Konto: 3382357 (Merkur Andelskasse)

eller via MobilePay på

30 96 82 93

Enkeltmedlemskab – 150 DKK
Med et enkelt medlemskab støtter du arbejdet med skolemad og lektiehjælp og får med mellemrum en opdatering på, hvordan det går med arbejdet i Nepal.

Familiemedlemskab – 200 DKK
Er man medlemsfamilie gør vi mere ud af at kommunikere om vores arbejde i børnehøjde, og vi sender en indmeldelsesgave. Læs mere her.

Køb en frugtpose:
Vi sælger økologiske designerfrugtposer for bare  50 kr pr. stk.+ 10 kr i porto. Poserne er designet af Susan Liebe og syet af syersker fra systuen Musahar. Overskuddet går naturligvis ubeskåret til foreningens arbejde.

NB! Send en mail til skolemadnepal@gmail.com, hvis du betaler via kontoen, så får du hurtigere din pose.

Brug Paypal:

Donate Button

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem