Julebanko i Valby ’19

Torsdag d. 12. december i festlokalet på Poul Reichhardtsvej 6, kan du vinde lækre præmier, spise økologiske æbleskiver og samtidig støtte sund skolemad til de fattigste børn i Devdaha kommune i det sydvestlige Nepal.

Billetter kan købes via MobilePay eller ved indbetaling til foreningens konto.

MobilePay: 24385  Bank: Reg. 8401 Konto: 3382357
Eller via Billetto:

Pris: 75 kr – som inkluderer 3 æbleskiver, te/kaffe/saft og 3 bankoplader.

Du kan købe ekstra bankoplader, glögg, sodavand og hjemmebagte boller.

OBS! Husk at angive dit telefonnummer, når du køber billet. Hvis arrangementet bliver overtegnet returnerer vi dine penge og ringer og informerer dig.

Aftenens program:

Kl. 18.00: Dørene åbner. Du kan købe hjemmebagte boller og sodavand. Sally Thrane praktikant hos Skoleliv i Nepal fortæller om sine fem måneder som praktikant hos Skoleliv i Nepals samarbejdspartner Soiyas Uafhængige Kvinder.

Kl. 18.30: Banko starter. Masser af fine præmier som skal finde et godt hjem.

Kl. 19.00: Vi holder en pause og spiser æbleskiver. Der kan tilkøbes glögg.

Kl. 19.30: Banko fortsætter.

Kl. 20.00: Auktion. Byd på skønne sager og gør et kup.

Kl. 20.30: Lotteri, salg af Musaharpuder og tak for i aften.

Hvad går pengene til?

Skoleliv i Nepal arbejder for, at fattige familier i Devdaha kommune får mulighed for at skabe sig et bedre liv. Overskuddet fra julebanko går primært til vores ældste aktivitet, nemlig uddeling af sund skolemad til områdets fattigste børn. Det er dem, som går i den offentlige skole!

Vi støtter også kvalitetsundervisning ved at sørge for lærertræning og mobilisering af forældre og lokalsamfund. Dette arbejde foregår med støtte fra større puljer og fonde.

Det er ikke os danskere, som gør arbejdet, men vores lokale samarbejdspartner Soiyas Uafhængige Kvinder (SWO). SWO består af ni kvindegrupper og en bestyrelse (som består af repræsentanter for grupperne). SWO har også en række ansatte. Nogle laver skolemad og passer haverne, andre mobiliserer forældre og tager sig af foreningens andre sociale projekter. Skoleliv i Nepal har ofte danske praktikanter med i arbejdet og vi besøger også selv projekterne, så ofte vi kan.

Du kan læse meget mere om foreningen Skoleliv i Nepal rundt om på sitet her.

<span>%d</span> bloggers like this: