Global Girls pigegrupper mod uretfærdighed

Vær med i Global Girls og få nye venner både i Danmark og Nepal, lær at lave video på mobilen og at bruge TikTok til at kæmpe mod social og kønsbaseret uretfærdighed.

Hvornår?
En eftermiddag om ugen. Fra oktober til december 2021

Hvem kan være med?
Global Girls er for piger i alderen 11-13 år (5 – 7. klasse) .

Projektet engagerer piger i Danmark og Nepal i et fælles videoforløb. Med hjælp fra vores frivilligteams lærer du at filme og redigere på mobilen, og du udveksler film med en venskabsgruppe i Nepal. Du lærer også at bruge TikTok til, sammen med din venskabsgruppe, at give udtryk for holdninger omkring Global Uretfærdighed, ligestilling mellem drenge og piger. Vi laver også et fælles arrangement undervejs, hvor pigegrupperne møder hinanden.

OBS! TikTok foregår som udgangspunkt i en lukket gruppe.

Afslutningsvist lægger forløbet op til at pigegrupperne laver et arrangement, hvor I viser jeres film frem for familie eller venner.

Spørgsmål og tilmelding: Skriv en mail til projektleder annemette@skolelivinepal.dk eller koordinator dilara@skolelivinepal.dk eller ringe til Anne Mette på 31 45 02 28.

Vi har et begrænset antal pladser, så I er først sikre på at kunne deltage, når I har en bekræftelse fra os.

Deadline for tilmelding: 15. september – men vi kan ikke garantere, at vi har flere pladser frem til denne dato (først til mølle).

Vores frivillige er grundigt oplært i at arbejde med børn og har naturligvis en børneattest.

Det er gratis at være med. Forløbet er sponsoreret af Engagementspuljen, som finansieres af Danida.

%d bloggers like this: